Flash Music Band

- Party zenekar esküvőkre és rendezvényekre -

Köszöntjük zenekarunk oldalán!


A Flash Music Band azzal a céllal alakult, hogy party zenekarként a legnépszerűbb hazai és külföldi slágerekkel szórakoztassa a tisztelt közönséget.

Zenekarunkat képzett, rutinos zenészek alkotják, akik esküvőkön és egyéb rendezvényeken szerzett sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Küldetésünk, hogy vendégeink garantáltan felhőtlen hangulatban, önfeledten szórakozzanak.

Az ország egész területén, valamint a határon túl is vállalunk esküvőket, családi vagy céges zenés rendezvényeket.

Az alábbiakban olvasható vélemények azon személyektől származnak, akik minket választottak és megosztották a fellépésünkkel kapcsolatos gondolataikat Facebook oldalunkon.

Reméljük hamarosan Önt is ilyen elégedett megrendelőink között tudhatjuk!

Referenciák

Helyszínek és ajánlások:

  • A38 Hajó '2018
  • Egerszeg Fesztivál '2019
  • Szent Iván éji vigadalom '2019
  • Közösségek Bálja '2019
  • A38 Hajó - IBM Hungary '2019

"Minőségi, igényes zene és széles repertoár jellemzi a zenekart. 🎺🥁
Felejthetetlen bulit és hangulatot csináltak az esküvőnkön. A násznép zenei ízlését teljes mértékben eltalálták, illetve figyelembe vették a kéréseket. Az esküvő után mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk! 🙂💃
Bátran ajánljuk a Flash Music Bandet minden esküvőszervező párnak! 💍🎉"

"Szuper volt a buli az esküvőnkön nagyon nagyon köszönjük ❤️❤️ "

"A legszuperebb zenekar vagytok! Köszönjük a változatos bulis zenéket! Kedvesek, aranyosak és profik! Üdvözlettel Martonvásárról: DDC Zoltán Erika Tánciskola"

"Professzionalis zenekar, akik a legjobb hangulatot csinálják! 5/5💥 👌 "

"Hálás köszönet a Flash Music Bandnek a varázslatos céges Karácsonyunkért 🎸🎺! Felrobbantottátok a színpadot a zenétekkel és hangotokkal! Köszönjük az élményt és a zseniális bulit. További sok-sok sikeres fellépést kívánunk a zenekarnak!" (Multinacionális vállalat, céges bulijáról)

"Ha egy jót akarsz bulizni, őket hívd 🙂 "

"Nagyon örülünk, hogy Benneteket választottunk az esküvőnkre! Szuper hangulat, profi zenekar, örök emlék!🤗😊 Köszönjük Nektek"

"Remek hangulatot csinálnak, és mindig azt lesték, hogy hogyan tudnak a kedvünkbe járni, hogy tökéletes legyen a napunk. 🙂 A dalválasztások tökéletesek! Mi is és a násznép is teljesen odáig volt 🙂 köszönjük szépen! ❤️ "

"Szuper banda! Barátok ajánlották nekünk, és nem csalódtunk. A mi esküvőnkön is szuper jó bulit csináltak. Figyelmesek voltak, érdekelte őket a mi kérésünk és a vendégek igényeit is maximálisan kielégítették. Kitűnő ár-érték arány. Tényleg csak ajánlani tudjuk őket 🙂"

"Kedves Gellért, Bogi és Zoli, Zoli Örökké hálásak leszünk nektek azért a fergeteges jó hangulatért amit az esküvőnkön biztosítottatok számunkra és vendégeink számára. Nem volt olyan meghívottunk, akik ne emeltek volna ki a zenekar kiemelkedő teljesítményét. Köszönjük, hogy amit kértünk, hogy mindenfele zenét játszatok a mulatóstól a mai slágerekig azt maximálisan teljesítettetek ezzel az idősebb korosztály és a fiatalok is együtt tudtak mulatni, amiért sosem lehetünk nektek elég hálásak Nektek. Találkozunk a legközelebbi bulin biztosan amit szervezünk akar szülinap akar bármi mert mi Csak Titeket hívnánk. Köszönünk szépen mindent.
U.I. A kemény mag üzeni hogy köszöni a reggelig tartó kitartást és hogy mindent eltudtatok játszani amit kértek puszilunk Benneteket Anita és Tamás"

Köszönjük párjainknak az odaadó támogatást és gyermekeinknek a bíztató gügyögéseket!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el